dilluns, 23 de maig del 2011

4 anys més!

Amics i amigues 4 anys més amb el PP, 4 anys més de crispació, de mal estar entre els veïns i les veïnes, 4 anys més.
 Com diuen en altres "blogs" "EL PP SE IMPUSO CON CLARIDAD Y UNA COMODA DISTANCIA DE 300 VOTOS" Comoda distànica? Fa 4 anys, sí, però ahir NO, de 8 o 9 regidors que havien de traure n'han perdut 1. I el que també fa pensar és, ( textualment) :"UNA CRISPADA CAMPAÑA REPLETA DE TODO TIPO DE ATAQUES PERSONALES CONTRA PINTER" Com pot dir que ha sigut una campanya perseguint a Pinter, si ha sigut ell el que ha anat crispant a la gent, amb el tema de la Serratella? Ell si que ha fet una campanya insultant a, altres alcaldes, i com no, alcaldessa. L'únic que s'ha dit de deveres és: "LA MAYORIA DE LOS VOTANTES DE AIELO NO SE DEJÓ INFLUIR POR MANIPULACIONES Y RUMORES" perquè gràcies al tema de la Serratella, han perdut un regidor.


I jo vos plantetge les següents questions:


-El blog 3 és de deveres progressista?
-Que ens espera en aquests 4 anys? Més cispació? Més insults? Més amenaçes? Menys expressió de llibertat?
-Al final com acavarem, com l'ajuntament d'Albaida?


Esperem que siga una gestió NETA, pel bé del poble, i que no siga igual de CRISPADA que l'anterior.


Ací tenes aquestes questions, reflexionen i trauran la solució!!!



21 comentaris:

  1. Una bona gestió li haguera fet guanyar un regidor y ha perdut 1 quan el pp ha guanyat quasi tot en estes eleccions menys en aielo. Tindria que reflexionar que esta fent mal.

    ResponElimina
  2. Administrador, explica que ha pasat en l'ajuntament d'Albaida que n'hi hauran més que ,com jo, no estaran al tanto.

    ResponElimina
  3. A plorar P$O€...a plorar...vosaltres si que ho heu fet mal, ...amb la merda que heu tirat a Pinter durant aquest 4 anys i aixi i tot heu perdut. Mira que sou roins... La gent sap el que vol i ho ha dit a les urnes, vol a Pinter. Enhorabona alcalde!!!!

    ResponElimina
  4. Un urra por este administrador tan objetivo!!!
    Urra por como escucha a su pueblo!!!
    Urra por el cambio de poder que ha habido!!!
    Urra por la verdad que se merece este pueblo!!!
    Urra por ser tan revolucionario y vender que molas!!!
    El tiempo pondra a cada uno en su lugar. Aielo enhorabuena por otro pasito mas!!!

    PD: Si quieres ayudar a tu pueblo Administrator da una solución para sus problemas y no crispes mas. Acepta de una vez la realidad y que cada cual asuma sus responsabilidades, de una vez!

    Y te hago una reflexion a ti, eres democratico o eres un dictador???

    Perdona a tus enemigos, pero jamas olvides su nombre. (J.F. Kennedy)

    ResponElimina
  5. Al anónimo de las 9:38 decirle que parece que ni entiende ni se entera de nada ¿no crees que si casi la mitad de los votantes no lo han hecho por Pinter será por algo? aunque haya ganado, yo creo que con esa mínima diferencia y teniendo tanta gente que no opina como él al menos debería cambiar su conducta de maleducado, crispador, manipulador; además debe contener ese inmenso odio que siente a toda persona que no es ideológicamente afín a el.
    Y debe hacderlo por el bien de todo un pueblo, hay que saber ganar y además convencer.

    En cuanto a la democracia en este blog, creo que aún lo tienes mas claro dado que a un personaje ultrafacha como tú se le deja decir cuantas bobadas se le ocurran, y en cambio a cualquiera de nosotros se nos impide por completo contestar las manipulaciones que ese blog democrático "progresista" manifiesta (mayoritariamente escritas por una sola persona)
    Por tanto que te quede claro que la auténtica falta de objetividad en todo es lo que gente como tú constantemente practicais.

    ResponElimina
  6. Donde estan las soluciones que pide el pueblo?? Puedes realmente ayudar a alguien con este blog?
    Aielo necesita este blog para mejorar?

    Tan solo intentas insultar a alguien por decir su opinion.

    En este blog solo hay un ultrafacha, y no voy a ser yo. (Cuando los niños son peques y dicen quien lo dice lo es. No estan tan equivocados.) Nos debemos a las palabras que salen de nuestras bocas o en este caso de nuestros teclados. Demostramos realmente las personas que somos!

    ResponElimina
  7. M'ha agradat la teua entrada administrador.
    Jo al 3 ja no entre, m'han borrat molts comentaris que no els interesen.Pensen fer -nos creure que la gent d'aielo no es critica i que tots pensem com ells.

    ResponElimina
  8. Clar que Aielo necessita este blog per a millorar! I el 1 i 2 !
    Per a millorar en llibertat d'expressió, en contra del pensament únic ,
    en denuncia d'abusos, i alliberar-nos de que volen controlar fins el que pensem.

    ResponElimina
  9. Jo ademes diria el blog que sobra que seria Aielo3 blog del Gran hermano Pinterista que ha degollat la llibertat de expresió y s'ha especialisat en insultar als aielenses que alcem la veu indignats.

    Visquen els tres blogs verdaderament lliures d'Aielo¡¡¡¡

    ResponElimina
  10. i m'olvidava dir que faig una crida a que la gent participe en estos blogs, que s'exprese en llibertat per demostrar als pinteristes que no poden pisotejar la nostra llibertat d'expresió.

    Comenteu sense censures¡
    denuncieu els abusos del poder¡

    indigneu-vos¡¡

    ResponElimina
  11. Pinter eres el millor per a representar-nos, això pensa el poble...sí amb llibertat d'expresió i democràcia (que tant dieu que no hi ha) ...a les urnes.
    Els únics indignats sou el P$O€ amb el poble d'Aielo, que sap massa qui sou, com sou i no vos a elegit.

    ResponElimina
  12. Al de dalt. No t'apropies del nom d'Aielo. de 5000 que som soles ni han 1600 que pensen que pinter es el millor.
    i els 1300 del psoe?
    i els 100 blancs/nulos?
    i els que no van anar a votar?
    Ves sumant i voras com son mes que els que votaren a Pinter.

    ResponElimina
  13. Al anónim de les 4,47 dirli que no sols som més els aieloners que no hem votat al "caudillo", tot i a pesar de la porquería que ha estat tirant els 4/5 últims dies abans de les eleccions, y a pesar també de contar en tot el poder económic y mediatic (MK localia, el canal9 de les desinformacions, etc..) Ah, y deus tindre en conter que tu así sí pots expresarte en llibertat, nosaltres estem censurats en el blogg del amo, allí soles poden entrar els que li porten el "palio" per tant sols es ell qui es manifesta y dos ó tres allegats aduladors.

    ResponElimina
  14. Nazismo es la contracción de la palabra alemana Nationalsozialismus, que significa Nacional-socialismo, y hace referencia a todo lo relacionado con la ideología y el régimen que gobernó Alemania de 1933 a 1945 con la llegada al poder del Partido Nacionalsocialista Alemán de los Trabajadores (NSDAP, Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei), el autoproclamado Tercer Reich y Austria a partir de la Anschluss, así como los demás territorios que lo conformaron (Sudetes, Memel, Danzig y otras tierras en Polonia, Francia, Checoslovaquia, Hungría, Holanda, Dinamarca y Noruega). La Alemania de este período se conoce como la Alemania nazi.

    El término "Nazi" deriva de las primeras dos sílabas del nombre oficial del partido: Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei o "NSDAP".[1] Los miembros del partido se identificaban a sí mismos generalmente como "Nationalsozialisten" (Nacional socialistas) y solo raramente como "nazis". El origen y uso de "nazi" es similar al de "Sozi", palabra del lenguaje diario para designar a los miembros del Sozialdemokratische Partei Deutschlands (Partido Socialdemócrata de Alemania).[2] En 1933, cuando Hitler asumió poder en el gobierno alemán, el uso del termino disminuyó en Alemania, aunque en Austria sus oponentes lo continuaron usando con una connotación despectiva.[2] A partir de eso, el término ha adquirido una connotación crecientemente peyorativa.[3

    ResponElimina
  15. Crítica constructiva30 de maig del 2011, a les 2:10

    Crítica constructiva ha dit...
    Ja van 7 dies sense actualitzar el blog, administrador. Fa quatre dies que no hi ha cap comentari, deuries renovar l'entrada i fer per provocar opinions.

    Com jo, hi ha molta gent que entra als 3 blogs progressistes.

    Com a alternativa als altres dos blogs progressista deuries crear-te una personalitat pròpia per mig de la edició d'entrades, fes propostes, crida a la participació. En funció d'estes conseguiràs provocar els comentaris i a partir d'açí el debat i la vida per a este blog, un blog que acavarà morint-se si no el reviscoles tu.

    M'agrada molt el disseny, però jo afegiria més contingut de fotos i videos.

    Seguiré entrant.

    ResponElimina
  16. me continue aburrint zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    ResponElimina
  17. En Pinto, Juan Ponte el "Quinto", en la pintura despunta y un puente, de punta a punta, pinta al punto Ponte en Pinto.

    I ara si teniu collons la digueu de carrereta.

    ResponElimina
  18. Ara un acudit, per a donar-li vida a açó10 de juny del 2011, a les 11:45

    Va Massiel a una bodega y demana:

    - Pongame 25 litros de vino

    - ¿y el envase?- pregunta el empleado.

    Y dice ella:

    - Está usted hablando con él.

    Ja,ja,ja,....

    ResponElimina
  19. Mauriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ResponElimina
  20. llar i medi estafadors solar de cristina ilegal
    els ''SOCIOLISTOS'' ja au fet prou de mal a este poble

    ResponElimina