dissabte, 30 d’abril del 2011

Anit, PP

Amigues i amics, ja fa temps que no em tingut temps per a entrar i tenir-vos informats, aquest blog haurà sigu un fracàs, però contem veritats, una altra veritat que en altre blogs no es conta, o es conta a la manera del qui ho publica. Aquest blog no ha tingut èxit perquè no s'ha deixat fer publicitat i la gent no sap de la existència.

Dit acçò ahir per la nit es va fer la presentació de la candidatura del Partit Popular d'Aielo de Malferit (PP) que com vam poder comprovar era pareguda a la de fa 4 anys però canviant 3 persones, no m'ho invente jo ( per a la gent que no vau anar) açò està publicat al Butlletí Oficial de la Provincia de València. a data de 20-4-2011.
On també estava publicada la llista del Partit Socialista del País Valencià (PSPV-PSOE) que pel contrari ens mostra un aire renovat i amb tots els components nous.
Amics i amigues no es presenta ningun partit més com s'havia dit.

19 comentaris:

  1. Administrador: Deuries revisar el rellotge del teu blog. Porta 9 hores de retràs. Ara mateix són les 23.05

    ResponElimina
  2. bolxevic t'han eliminat un comentari anterior. en este blog tambe pasa aixo? aço es total!!!!! jajaja, trankil que alguns hem lleguit el teu comentari.

    ResponElimina
  3. Es de veres, i el cas és que no he guardat còpia. Pues ara, la veritat és que no tinc ganes de tornar-lo a escriure.

    Tal volta siga el rotllo amb el correu spam que ha passat en els altres blogs alguna vegada. Si és aixina espere vore-lo publicat, i en cas contrari, una explicació de l'administrador.

    I si no fora aixina, li ho diria a Robin Hood i s'enteraria l'administrador.

    ResponElimina
  4. no crec que haja entrat en spam quan entren en spam no arriven a publicarse, i jo he arrivat a lleguir el teu, aço crec que necessita la investigació de un csi.

    ResponElimina
  5. Tens raó. Em deixes amb la mosca darrere l'orella.

    Administrador: DEMANE UNA EXPLICACIÓ¡¡¡

    ResponElimina
  6. Jo demane perdó però no se de quin comentari esteu parlant, jo no he borrat res, torna a publicar-lo.

    ResponElimina
  7. antes del comentari de bolxevich de l'hora hi habia un altre.

    ResponElimina
  8. Si algú de per açì vol llegir un comentari sobre l'acte del PP el divendres, l'he penjat en el aielo noticies 2, no l'he penjat açì perque no entra tanta gent, però si vos ho dic per si el voleu llegir, es intessant.

    ResponElimina
  9. Pues no crec que este blog estiga pa anar suprimint comentaris. Diras que li sobren a cabasos. Jo crec que heu diu de veres i que ell no ha suprimit res.

    ResponElimina
  10. ecoo ecooooooooooo hi ha algu per ahi?

    ResponElimina
  11. ...per ahi ...per ahi...

    ResponElimina
  12. no entra ningú i no ho entenc, crec que hi han massa blogs del psoe i fa que els usuaris es divideixen entre uns i altres

    ResponElimina
  13. El problema es que el aielo 3 pinteriano esta guanyant per golejada al aielo 1 y 2 .

    ResponElimina
  14. Amic anònim de dalt. No et desesperes. Ho acabe de escriure en un comentari al Aielo2:
    "...I recordar a tots que la valoració d'un blog no s'ha de fer pel nº de visites que rep, sinó per la qualitat dels comentaris que es fan en ell. I en este cas, Aielo Notícies 2 és el millor amb diferència."

    ResponElimina
  15. tindrá mes qualitat, pero a mi si me preocupa i me crida l´atenció el poc seguiment que tenim als blogs d´esquerra i que el blog dels peperos tinga fins quasi 6.000 visites per setmana mentres que nossaltres tots sumats no arrivem ni a les 1.500, pareix que eixen de baix les pedres, al final el problema es que molt de repetir uns comentaris com fan, amb la barbaritat de gent que entra acaben fent opinió

    ResponElimina
  16. No per tenir mes entrades significa que siga millo, sols entren mes.
    No te cap importancia.

    ResponElimina
  17. Plè absolut del PSOE a la plaza de bous a Valencia, igüal que anit al mitin de la candidatura al poble.
    El PP encara no ha fet cap mitin açí, açò es pot llegir de dues maneres o el alcalde està molt segur de güanyar i punxa o tè por a fer el ridicul, com en la presentaciò de la seva candidatura.

    ResponElimina
  18. Jo crec que és per no fer el ridicul

    ResponElimina
  19. Tened en cuenta que las entradas que se realizan en aielonoticies3 "BlogUltra", serán muchas más, pero como se ha comentado anteriormente son siempre las mismas, repiten hasta la saciedad la misma cantinela, siempre las mismas manipulaciones e incluso se repiten en los insultos personales y las burlas que realizan, siempre apuntando a las mismas personas : Paco Marti, Joan Bravo, Toni Barber, Cristina, Juanra, etc... ¿complejos de inferioridad? seguramente sí, pues cualquiera de estas personas vale en todos los sentidos mucho más que los maleducados de dicho blog. Además de todos modos aunque fuesen 5000 o 6000 o si quereis "200.000" las entradas que realicen tienen un nivel tan bajo que ni ellos mismos las leen. A ello yo añadiría que todos esos mensajes son escritos a lo sumo por 3 ó 4 personas que se turnan en las repeticiones, haciendo ver que son "una multitud de vecinos" indignados con los "crispadores" de la izquierda.
    Nosotros somos censurados en dicho blog, en cambio ellos entran y dicen las mismas chorradas en aielo2,etc.. ahí esta la verdadera diferencia de talante entre un administrador y otro. Que vayan a paseo.

    ResponElimina