divendres, 1 d’abril del 2011

És realment el que necessitem?

El passat divendres 25 de Març, a l'auditori es realitzava una assemblea informativa dels 4 anys de gestió del Partit Popular. En qauesta assemblea a part de no poder parlar, ni opinar, ni fer mals gestos, ni males cares, damunt teniem que soportar les descailificacions cap a l'oposició, i com no la menció dels blogs i els/ les administrdors/es. El que més crida l'atenció, no és que ens obliguen a posar en festes una bandera o un altra, ja estiga en l'estatut o no, ni que parle sols ell i ningun dels seus regidors, el que més crida l'atenció és, que diguera que tota la seua promagració per a la legislatura estava completada, i que inclús havien fet més. NO , no ho han complit tot, on està el nou centre de salut? I la ambulancia 24 hores?
 En quant a que han fet més coses del que van dir, deveres, ara l'ajuntament va a gastar 82.000€ en una zona per a xiquets d'entre 2 i 12 anys, en l'auditori, a la part on estan ubicats ara les persones majors, i on estava ubicada antigament la banda. Realment és açò el que li fa falta a Aielo? Perquè no es deixa estar aquest projecte i es fa el nou centre de salut que vertaderament fa falta, i si que anava en els seus projectes?
jo crec que s'auria de recapacitar i fer un bon us dels diners de TOT el poble, per a fer coses que vertaderamnet fan falta per al dia a dia.

3 comentaris:

  1. per açi no hi ha ningu que diga res ?

    ResponElimina
  2. que vols que diguem, que tampoc a complit amb la gratuitat dels llibres de text del xiquets. Que no ha cnvocat el consell municipal en quatre anys i que han fet el que ha donat la gana. que no hi ha consell a l'escola de musica, i a el que li dona la gana, que la coral Llorenç Barber no té soport municipal en quatre anys, que tria a dit qui pot presentar-se a l'escola d'estiu i qui no,.... que tria els treballadors amb criteri propi, que ens cobra l'auditori quan anem a vore unes actuacions que no son per a recaptar fons i que els qui actuen no cobren ni un euro( com es el cas de la banda i el llombrigol) que cobre per fer la assamblea que ha fet. que pareix el capita moro............ aixo ho pague jo. xurros per a tots, esmorzar per a tots i conjunt per als juvilats........

    ResponElimina
  3. Al comentari de les 6.43 tens tota la raó del món, él que ha fet al llarg destos anys ha sigut dixarmos enpenyats i malgastar els diners de tots, però ni la coral Llorenç Barber té suport, que per cert en una agenda cultural els va canviar el nom, perquè com no vols saber res de Llorenç Barber..., a la banda llevanli el local per uno mes xicotet, encara no sa donat conter de que te un teatre de joves que sa fet en la seua legislatura no cobren ni un euro, que tame ni ha un teatre de majors pero ja fa mes temps que esta. Senyor alcalde que ni an mes d'una associacio no soles les quatre que va a vore vosté.

    ResponElimina