dijous, 21 de juliol del 2011

Com és possible?

Ja fa vora una setmana que la número 7 de la llista local del PP, està treballant a l'ajuntament com a secretaria personal. Com és possible? Algú s'ha enterat de que a l'ajuntament ( un lloc públic, per a tot el poble, la "casa" se suposa de tots i totes) hi ha una nova plaça? NO, ningú s'ha enterat, i per què?
Perquè no s'ha comunicat a ningú, no s'ha obert plaça. I ha sigut molta casualitat que haja sigut aqust lloc de treball per a la persona que feia 7 en la llista del PP, i s'haja quedat per entrar com a regidora.

Des d'ací, des d'Aielo notícies 4, continuarem denunciant públicament aquestes faltes greus contra la llibertat i contra els drets de les persones. Perquè en un ajuntament, una institució pública les coses no es poden fer així.

28 comentaris:

  1. pos no an fet coses aixina els socialistes
    que antes entraves al ajuntament i era tot gent socialista
    i ara que `pinter el que a fet a sigut posar a gent dels dos costats encara es queixeu?

    a i lo de que ixe lloc no s'havia fet public es mentira perque jo si em vaig enterar pero no el vaig demanar

    ResponElimina
  2. no ho vas demanar pq ja estaras alli treballant pq ningu mes sa enterat.

    ResponElimina
  3. i tu que saps aon treballara ell? o ella?
    jo tame eu sabia

    ResponElimina
  4. Jo també hem vaig enterar i vaig presentar la documentació, però per requessits hem vaig quedar fora, i no passa res, sols un tenia que entrar. Però en ves de pedre el temps critican les decicions de l'Alcalde continuare preparan-me per a algun altre lloc.

    ResponElimina
  5. Jajajajajajajaja quanta ilusió.

    ResponElimina
  6. no conteu mentires, ningú s'havia enterat aixina que si hi han papers seran a posteriori de la contractacio,,,,, molt fort

    ResponElimina
  7. pero tu que sabras? si ningu sa enterat?
    seras tu el unic

    ResponElimina
  8. Açó és tot un desproposit. Aquest senyor està burlant-se de tots el veïns del poble, al contractar a una persona que no té titulació. L'únic mèrit és el de ser de una familia pepera.Així la van presentar en el miting del PP.

    ResponElimina
  9. pero tu ke sabrassssssss
    si esta contrata sera per algo
    tu si ke no tens titulacio ke estas ahi queixante
    pinter es el millor alcalde que a tingut el poble
    en 4 anys a fet mes ke en 10 dels altrs

    ResponElimina
  10. Jo puc confirmar que te la titulacio de Tecnic Administratiu i a mes ha fet un modul en administracio i gestio d'empreses. Ademes a l'empresa on treballaba estaba com a responsable d'administracio del departament d'ingenieria, fins que li va tocar formar part de l'empresa mes gran d'Espanya gracies als teus,i tot aço es demostrable.

    ResponElimina
  11. Pinter no ha fet més que els "altres" perquè quan Pinter ha entrat s'ho ha trobat tot fet ja.

    ResponElimina
  12. sssiiii
    jajaja
    que risa maria luisa!!! jaja
    quan va entrar pinter es va trobar :
    deutes amb les empreses del poble..,
    papers i factures no sellades i firmades,
    subvencions demandes pero no comensades,

    i ademes cristina no va fer el intercanvi de poders que es fa al acabar una legislatura per si hi ha nou alcalde que es pasa tot per escrit pero com estaven convençuts de que entraria miquel pos alee a fer dell lo ke volien

    ResponElimina
  13. Perdona, quan Pinter va entrar i això està en la Sindicatura de comptes, els ajuntaments anterios van deixar superhabit, l'lcalde de hui dia vorem el dèficit que ens deixa quan isca, perquè per a presentar els comptes del 2007 es va arrear més de 3 anys. Així que.... a enterar-se de les coses

    ResponElimina
  14. pinter va dir en el mitim electoral que va tindre que demanar 1 milio de credit per pagar a les empreses degut a que desde el govern central (ZP) encara li no li avia ingreasat uns 2 milions
    aixo vol dir que ara hi ha un 1 milio a compte de aielo mes el que tenien

    ResponElimina
  15. tu has vist eixe milio? buscalo buscalo.... si gasta a més ritme que ingressa...

    ResponElimina
  16. tindrieu que estar contents
    ja que a canviat el poble (per a millor) i fa coses, demana inversions, ....

    ResponElimina
  17. el poble ja canviaba sense ell i demanant mes subvencions pero com ell repetix tant lo bo que es tot el mon seu creu.

    ResponElimina
  18. celosos que esteu celosos soles sabeu que criticar

    ResponElimina
  19. a xica que vas anar en la llista del pp per treballar pel poble i pinter t'ha donant una faeneta pero cobrant millor que la dels altres com el va prometer que faria si anaves en la llista que tan li va costar fer . pero no pasa res ell te cosetes per a tots els seus.

    ResponElimina
  20. si la secretaria particular tambe esta cobrant d'una incapacitat de l' esquena i ningua s'ha enterat de la plaza es perque va plorara. ja que li van oferir treballar pel poble quan anava en la llista del pp i ella es va presentar per treballar, pero xica sense cobrar dona.

    ResponElimina
  21. L'altre dia em comentava un company foraster - els socialistes d'aielo ja no parlen ni critiquen tant com era abans fa 4 anys quan van pedre..
    jo li vaig dir ja no tenen mes merda falsa que traure,
    i diu ...
    es normal ells esperaven guanyar amb l'escandol de la serratella dient que l'havia tancat l'alcalde

    ResponElimina
  22. Això és un blog d'ultradreta, FORA!!!!

    ResponElimina
  23. ultraderecha?? Estas seguro?? Bueno se be que no has leido todas las entradas y comentarios. Que pasa?? Por que no hos gusta? Porque no quereis que la gente entre y lo conozca?
    De que teneis miedo, de que se diga la verdad?

    ResponElimina
  24. A vore ací publicitat del teu blog ninguna. I la veritat depen de qui la conta.

    ResponElimina
  25. A ver señor administrador, me estas diciendo que me pueden insultar y desperdiciar tus lectores y yo no me puedo ni defender?? I ustedes soys los del talante y el dialogo??

    ResponElimina
  26. A vore senyor Informador, en ningun moment se li ha insultat. Sols han donat una visió del que és el seu blog, a vore si tant de dir que és lliure opinar i la gent no podrà!
    I li demane també per favor que no vaja contant mentides pels altres blogs diguent que "A por cierto este no es el único blog donde me intentan censurar" perquè és mentida, en ningun moment li he borrat cap comentari.

    ResponElimina
  27. Haber cuando digo me intentan cencurar me refiero a que dicen que no me escuchen o que no entren a mi blog. Ya que si usted me hubiera querido censurar lo habria hecho y yo no hubiera decido que me han intentado cencurar, si no que me han cencurado.
    Perdonen las molestias

    ResponElimina