dimarts, 13 de setembre del 2011

Més despilfarro.

Estem passant per una mala etapa, una crisi mundial,  ara venen anys que pot ser siguen pitjors que els passats. En aquestes etapes de crisi tant els ajuntaments com comunitats autònomes, parlen d'austeritat, però per compte de ser austers comencen a retallar. A retallar com hem pogut observar, en la Comunitat de Madrid, que s'han dedicat a retallar en educació, un pilar fonamental, educar i formar als nostres joves, i el pitjors es que després ho neguen o comencen a desqualificar amb insults de tant mal gust com "Los de la ceja". O al País Valencià, que no han tret places per a professors, els nostres fills i filles estan estudiant  en barracons i damunt menyspreen la nostra llengua, intentant eliminar-la d' escoles i instituts. I a tantes altres comunitats autònomes governades pel PP.

Però el que costa d'entendre és que estem passant per un mal moment i l'ajuntament d'Aielo es dedique a gastar els diners de TOTS i TOTES en inflables. Ahir de vesprada en l'Eixample hi havien tres inflables. Per a què? Em pregunte jo. Les festes no s'han acabat ja fa un mes? Jo recomane que aquests diners gastats a "lo tonto" es reserven per a despeses més importants. ja que amb eixos diners i amb més tonteries que s'han fet, s'estan fent i es faran, podria haver-ne pagat els llibres de text, tant per als alumnes de primària com als de secundaria.

14 comentaris:

  1. Artículo 1. Redacción según Ley Orgánica 1/2006, de 10 de abril.

    1. El pueblo valenciano, históricamente organizado como Reino de Valencia, se constituye en Comunidad Autónoma, dentro de la unidad de la Nación española, como expresión de su identidad diferenciada como nacionalidad histórica y en el ejercicio del derecho de autogobierno que la Constitución Española reconoce a toda nacionalidad, con la denominación de (Comunitat Valenciana).

    Article numero 1 del estatut de autonomia avore si anem enseñanse com es diu.
    No Pais Valencia....

    ResponElimina
  2. administrador,tens tota la rao. en ma casa amb 500 euros al mes i 2 xiquets imaginat com puc comprar llibres per als dos , en tinc un en secundaria, el que no te bono i la beca que donen es de 105 euros .com s'antendra mos be prou justet.no vindria mal que l'ajuntament no fera tanta festeta i ajudara a gent que realment li fa falta.

    ResponElimina
  3. ho dius com si la ajuda ixa dels llibres s'havera fet de sempre i mai sa fet i deixeu al ajuntamen com a els malos
    i son els que mes han ajudat

    ResponElimina
  4. menys orquestres i mes treballar

    ResponElimina
  5. blog actualizat
    http://aielodemalferit.blogspot.com/
    no es deixeu marejar

    ResponElimina
  6. No tranquil que no ens deixem marejar, per això no entrem al teu blog

    ResponElimina
  7. no se si eu saps
    pero si entres al meu blog podras vore que ni hi ha ninguna entrada a favor ni en contra de ningun partit politic!
    no com asi que es tot vinga a crtiticar i ale i mes mentires..
    Nosaltres tindrem una idea politica igual que tota la gent pero no la mostrem

    ResponElimina
  8. Estic algo desepcionat amb els supostos blogs de esquerres d´aquest poble... Me volgut esperar a ultima hora veure si algun encara es feia el anim i recordava el nostre dia la nostra festa, la festa dels valencians. Pero no, me donat conter que o no es senten valencians o no els importa la nostra festa regional. El unic blog que sa recordat de la nostra festa a segut els dels peperets http://aielodemalferit.blogspot.com/ ...


    Aieloner i Valencia

    ResponElimina
  9. Perfectamente explicado anónimo del 9 de Octubre a las 10,08 sólo se acuerdan de esa fecha los peperos, ya que fueron ellos (o sus antecesores, AP) los que la deningraro en su dia, y como auténticos "botiflers" se liaron a insultar a todo lo que oliera a "progre", "comunista" "socialiasta" etc.. hasta que lograron que nosotros que teniamos voluntad de aceptar una bandera blavera (la bandera de la ciudad de Valencia, según la historia) que nos fue impuesta por los políticos de la época y un himno ridículo, asi como la denomnación de "Comunidad" (¿Comunidad de vecinos?) en aras de una reconciliación entre valencianos, nos cansaramos de ser vapuleados e increspados por doquier en dicho 9 de Octubre, todos lo años y durante muchos años y al final pasemos de la fiesta en cuestión.

    ResponElimina
  10. esa es la bandera que nos trajo jaume I i al conquistar valencia esa se quedo i el himno todas las comunidades tiene himno y si, es una comunidad como la comunidad de madrid o murcia etc.
    tu si que eres riduculo

    ResponElimina
  11. qui insulta al seu himne o bandera m'insulta a mi i a tots els valencians, inclus s'insulta a ell mateix. si no li agrada la seua terra que sen vaiga a una atra

    ResponElimina
  12. 15 d’octubre de 2011 10:32

    Ara enserio quant escrigues algo lligo despres, perke esque jo crec que no has pensat el que has escrit, no li trobe cap altra espicacio la veritat, ixa o que tu no eres valencia..
    No o entenc la veritat

    ResponElimina
  13. i que es el que no entiendes?

    ResponElimina